top of page

Tule mukaan porvoolaisen
Ocarina-kuoron levytyshankkeeseen!

Esittely                  Tukemismuodot              Ota yhteyttä

Esittely

Ocarina-kuoro on jo yli 75 lapsen ja nuoren iloinen kaksikielinen kuoro, joka toimii Porvoonseudun musiikkiopistolla. Kuoro on ollut monessa mukana, mm. paikallisissa musikaaleissa, kansainvälisessä kuorofestivaalissa, hyväntekeväisyyskonserteissa ja on aktiivinen toimija Itä-Uudellamaalla. Nyt kuoro kerää rahoitusta VUODENAJAT-ÅRSTIDERNA -nimiselle levylleen.

VUODENAJAT- ÅRSTIDERNA on äänite, joka julkaistaan Porvoossa keväällä 2016. Levy sisältää musiikkia vuodenajoista niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Laulut säestää ammattilaisyhtye. Taiteellisina tuottajina toimivat säveltäjä Mia Makaroff ja musiikkituottaja Petteri Salmi. Äänitykset tehdään porvoolaisilla studioilla. Projektista vastaa kuoron tukiyhdistys Ocarina ry.

Tukeminen on helppoa! Voit tulla mukaan esimerkiksi näin: *tilaa levyjä ennakkoon *tilaa kuoron esiintyminen ja levypaketti *varaa logollesi tilaa kuoron nettisivuilta, takakannesta tai levyn sisävihkosta Tutustu tukemisvaihtoehtoihin Ocarinan kotisivuilla www.ocarina.com tai ota yhteyttä Gina Forströmiin (gina.forsstrom@pp.inet.fi).

Tukemismuodot

 

 

TILAA LEVYPAKETTI 10 levyä ennakkoon! Saat NIMEN myös nettisivulle

 

TILAA ESITYS tilaisuuteesi ja 2 LEVYÄ! Saat myös NIMEN kuoron nettisivulle

 

TILAA ESITYS ja LOGOn näkyvyys levyn sisävihkoseen sekä kuoron nettisivulle

 

TILAA ESITYS, LOGOn näkyvyys netissä ja sisävihkossa ja LEVYPAKETTI 10 levyä

 

Yhteystiedot

 

 

 

Tiedustele eri pakettien hintoja Gina Forsströmiltä! (gina.forsstrom@pp.inet.fi).

 

Voit myös jättää yhteystietosi tähän linkkiin niin otamme yhteyttä!

 

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page